Yhteystiedot

Sivulle on näppärästi listattuna yhteen paikkaan kaikki Studiotelivuon tärkeimmät tiedot. Sivulta löytyy niin osoitteet, puhelinnumerot, sähköpostit kuin aukioloajatkin. Lisäksi sivuilla on listattuna uutiset sekä mahdolliset avoimet työpaikat. Sivujen kautta voit myös lähettää palautetta sekä esittää kysymyksiä. Niin ja sivuille on lisätty nyt myös eri sosiaalisen median tilien tiedot. Käy laittamassa ne tilit seurantaan, joissa palveluissa olet itse käyttäjänä.

Toimisto

Osoite:

Studiokatu 1 04230 Teli

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Studiotelivuo@telivuo.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: Suljettu

Työpaikat

Sivulle lisäillään myös mahdolliset avoimet työpaikat. Juuri nyt ei ole yhtään avointa roolia, mutta niitä varmasti taas tulevaisuudessa tulee. Muista seurailla tätä sivua sekä myös sosiaalista mediaa. Ilmoitamme myös sosiaalisessa mediassa mahdolliset uudet avoimet haut.

Muista kuitenkin, että voit aina halutessasi lähettää avoimen hakemuksen sekä CV:n joko sähköpostilla tai sitten kirjeenä. Voit tietenkin myös tiputtaa sen ohikulkiessa toimistollemme niin laitetaan se talteen ja vaihdetaan samalla muutama sananen.

Sosiaalinen media

Luultavasti sinäkin olet vähintään yhdessä sosiaalisen median palvelussa ja siitä johtuen myös me olemme sinne saapuneet. Käy laittamassa tilit seurantaan niistä palveluista, joita itse käytät. Näin saat paljon tietoa koskien palveluitamme, arkeamme sekä alaa yleensä. Luvassa myös varmasti jotain mukavia kilpailuja sekä arvontoja.

Facebook.com/Studiotelivuo
Instagram.com/Studiotelivuo
Twitter.com/Studiotelivuo
Pinterest.com/Studiotelivuo
Linkedin.com/Studiotelivuo

WhatsApp: 045 - 123456

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää liittyen tuotteisiimme, palveluihimme tai alaan yleensä niin älä epäröi ottaa yhteyttä.

Autamme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä erittäin mielellämme.

Palaute

Voit laittaa myös palautetta tulemaan, otamme sitä erittäin mielellämme vastaan. Se voi olla kehitysidea tai sitten ihan vain negatiivista tai positiivista palautetta toimintaamme tai tuotteitamme koskien. Kaikki lasketaan ja jokainen palaute tekee yrityksestämme taatusti paremman.